Yapraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 376 361 22 47
WEB https://yapraklicpal.meb.k12.tr
Adres : Camikebir Mah. Garaj Sk. No2 Yapraklı/ÇANKIRI
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak. Çevresinde kabul gören, örnek bir eğitim kurumu ve model okul olmak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek. Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 44.TÜBİTAK ANKARA BÖLGE BİRİNCİSİ-PSİKOLOJİ DALINDA

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Isınma : KÖMÜR
Servis : Yapraklı Belediyesi ve Özel Servis
Ulaşım : Çankırı ilinde saat başı araç bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : AŞAĞI MAH. GÜLBAHAR HATUN CADDE NO:13/D 18900 YAPRAKLI - ÇANKIRI
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çankırı il merkezine 30 km uzaklıkta, Yapraklı ilçe merkezine 800 m uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN: ANADOLU LİSESİ:34 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ:34 ANADOLU MESLEK PROGRAMI:60
Sportif Etkinlikler : GÜREŞ
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları : T.C GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI BÜNYESİNDE "SPOR HAYATTIR" PROJESİ